Reacția unui consilier local: “Merge dracu să depună coroane alături de ruși”

Reacția unui consilier local: “Merge dracu să depună coroane alături de ruși”

Reacția unui consilier local: “Merge dracu să depună coroane alături de ruși”

by aprilie 30, 2015 0 comments

Federația Rusă va depune coroane la Turda. Consilier local: “Merge dracu să depună coroane cu rușii. N-am ce căuta acolo”.

Marţi, 05 mai 2015, cu începere de la orele 10:00, în Cimitirul Central al Municipiului Turda se vor depune coroane în cinstea ostaşilor sovietici cu ocazia împlinirii, în aceste zile, a 70 de ani de la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial.
La evenimentul organizat de către Primăria Municipiului Turda la iniţiativa Ambasadei Federaţiei Ruse în România vor participa reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi ai Garnizoanei Turda, precum şi reprezentanţi ai presei şi instituţiilor publice locale.
Membrii Ambasadei Federaţiei Ruse participă la un eveniment de aceeaşi natură şi în alte localităţi din ţară, aceste manifestări fiind organizate în scopul de a reaminti populaţiei de însemnătatea istorică a celor petrecute la nivel modial în urmă cu şapte decenii.
Invitația autorităților locale a fost comentată dur de către consilierul local Cristian Felezeu. Acesta a reacționat după ședința de Consiliu Local spunând că nu va participa la o ceremonie organizată de ruși. “Merge dracu să depună coroane alături de ruși”, a comentat alesul local care a lăsat să se înțeleagă că boicotul lui este din cauză că bunicul lui  a fost prizonier la ruși.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.