Radu Botar, sâmbătă pe scena teatrului din Turda. Insomniacii, o poveste despre condiția umană

Radu Botar, sâmbătă pe scena teatrului din Turda. Insomniacii, o poveste despre condiția umană by mai 24, 2017 0 comments

Sâmbătă, 27 mai, pe scena Teatrului Aureliu Manea din Turda, vor urca actorii Radu Botar, Ioan Alexandru Savu și Cătălin Grigoraș, în piesa Insomniacii, o coproducție realizată alături de compania de Teatru Become Sibiu.

Scenariul prezintă povestea a trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deși discuțiile lor par banale, suferința lor este sinceră. Acesta este un spectacol despre condiția umană, pe cât de comic pe atât de tragic, un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste.

În urmă cu două săptămâni, turdenii au fost prezenți cu această piesă la Festivalul Național de Teatru “Zilele Elvira Godeanu”de la Târgu Jiu și vor participa, în 9-18 iunie la Sibiu la International Fringe Festival

Prețul unui bilet estede 15 lei întreg și 10 lei redus pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele pot fi găsite la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.