Protejații primarului Cristian Matei ”dau muie” antrenorului ce apără interesele copiilor fotbaliști

Protejații primarului Cristian Matei ”dau muie” antrenorului ce apără interesele copiilor fotbaliști by iulie 9, 2020 0 comments

Adrian Sălăgean a candidat cu sloganul ”Pentru Turda”. A fost și este susținut politic de către primarul Cristian Matei. A cerut voturile turdenilor pentru a schimba orașul în bine. Azi se pișă pe un antrenor care  apără interesele copiilor ce joacă fotbal.  Adrian Șomlea care și-a pierdut un picior din cauza unei fracturi dar nu și-a pierdut dragostea pentru fotbal a ajuns să fie umilit de către două personaje finanțate din banii turdenilor. Dute-n pula mea” ”Să-mi sugi pula cu grupele tale de copii și juniori” și ”Îi fut în cur pe cei fără un picior” ori „Mă piș pe voi”, sunt cuvintele pe care consilierul local Adrian Sălăgeam și Gicu Tothăzan, președintele FC Arieșul i le-au spus antrenorului Adrian Șomlea. Cei doi, politician și președinte de club care sunt mari și tari pe banii turdenilor, sunt protejați de primarul Cristian Matei care a fost sesizat în nenumărate rânduri cu privire la comportamentul celor doi.

Ultimul scandal a izbucnit ieri în jurul orelor 16, în fața a circa 9 persoane antrenori și oameni de la stadion, angajați ai clublui. Azi a aflat tot orașul cum antrenorul Adrian Șomlea a fost umilit. Adrian Șomlea, antrenorul care a încercat să reprezinte interesele copiilor nu este la prima umilință de acest gen.

”Daca in trecut s-au folosit tot felul de amenintari,jigniri si alte cuvinte greu de reprodus,printre care,citez:” sa ma S..I in P..A cu grupele tale de copii si juniori,du-te la medic,du-te la preot,te duc cu masina sa am loc de parcare asigurat(persoane cu handicap),hai sa dam intrecere”,etc.Ieri la sedinta unde au participat toti angajatii ,unde au fost pareri pro si contra, spuse pe un ton civilizat pana la un moment dat cand o persoana din conducerea clubului a inceput sa foloseasca amenintari si cuvinte obscene la adresa mea,citez:”m-am saturat de figurile tale,du-te in P..A mea, ai grija,ii F . T in C . R pe toti fara un picior”etc.Poate avem uneori pareri diferite,poate uneori toti mai gresim dar sa se ajunga la semenea vorbe cred ca s-a intrecut masura bunului simt.Persoane care sunt puse sa conduca si sa administreze destinele fotbalului din bani publici au asemenea comportament ,inseamna ca suntem pe drumul cel bun!Cu toate acestea ,o sa incerc sa merg inainte,sa -mi fac treaba cat mai bine si o sa-mi exprim parerile intr-un mod cat mai civilizat .Va spun doar atat:SA VA FIE RUSINE,dar nu cred ca aveti! ”, scrie Adrian Șomlea pe pagina sa de Facebook.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.