Proiectul Companiei de Apă. I-au stricat casa iar acum dau vina unii pe alții

Proiectul Companiei de Apă. I-au stricat casa iar acum dau vina unii pe alții by decembrie 2, 2019 0 comments

Izolația unei case de pe strada Ana Ipătescu a fost distrusă ieri, în timpul lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă canal. Incidentul s-a petrecut când erau încărcate pe o platformă țevile vechi de apă și canalizare. Una din țevi s-a desprins și a lovit zidul casei lui turdeanului Sergiu Mic.

Ulterior incidentului, omul a încercat să obțină despăgubiri pentru a-și repara izolația distrusă dar antreprenorul și Compania de Apă se disculpă reciproc. ”Am fost și am vorbit cu șefii celor de pe șantier de aici. Spun că încărcarea țevilor s-a făcut de către Compania de Apă. Am sunat la Compania de Apă și spun că deși sunt beneficiarii proiectului, nu ei fac lucrările”, povestește Sergiu Mic supărat că responsabilii dau vina unii pe alții. 

Sergiu Mic spune e deranjat de faptul că atât Compania de Apă cât și constructorul l-au tratat cu dispreț și fără seriozitate. ”Pentru o firmă așa de mare nu era o problemă să repare stricăciunile. M-a supărat faptul că nu sunt corecți, dau vina unii pe alții și dau din umeri”, mai spune omul.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.