Prognoza meteo în săptămâna 20-26 februarie

Prognoza meteo în săptămâna 20-26 februarie by februarie 20, 2017 0 comments

Vremea va fi în general închisă săptămâna aceasta, în județul Cluj, cu cer variabil, mai mult acoperit. Se anunță precipitații în majoritatea zilelor săptămânii, majoritatea sub formă de ploaie. Vor fi intensificări de vânt, iar presiunea atmosferica va incepe să scadă începând de marți. Tot marți sunt așteptate și intensificări ale vântului, care poate atinge, local, circa 30 de kilometri pe oră.

Temperaturile vor crește zilnic, până sâmbătă, când se va înregistra cea mai rece zi a săptămânii, însă duminică presiunea atmosferica va crește din nou, intensificările de vând de sâmbătă vor alunga norii, iar duminică este așteptată o revenire a vremii, cu soare și temperaturi mai mari.
Minimele în această săptămână vor coborî la -4 grade, la începutul săptămânii, după care temperaturile vor mai fi negative doar sâmbătă. În restul zilelor mercurul nu va coborî sub 1 grad celsius.

Temperaturile maxime pot să urce până la 11 grade, cele mai mari temperaturi fiind așteptate joi și vineri, iar cele mai mici temperaturi urmând să se înregistreze sâmbătă.

Cluj

Prognoza Cluj Napoca

Turda

Prognoza Turda

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.