Problemele din traficul clujean aflate în timp real prin aplicaţia Cluj Now

Problemele din traficul clujean aflate în timp real prin aplicaţia Cluj Now by aprilie 23, 2018 0 comments

Primăria Cluj-Napoca a lansat, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și Inovare în IT, aplicația Cluj Now – Notificări oficiale despre oraș. Prin această aplicaţie, atât clujenii, cât și vizitatorii orașului sunt notificați despre evenimentele și lucrările care au loc pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca și care influențează traficul în oraș. De asemenea, prin intermediul acestei aplicații sunt transmise și alte notificări importante de interes public.

Aplicaţia va trimite notificări pe trei tipuri de informaţie: Restricții circulație – LUCRĂRI: lucrări efectuate pe domeniul public al municipiului și care influențează traficul în oraș; Restricții circulație – EVENIMENTE: organizări de evenimente și manifestări publice care influențează traficul în oraș prin închiderea unor străzi sau restricționarea accesului în anumite zone şi Alte notificări importante – anunțuri importante de interes public transmise de Primăria municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a selecta cartierul sau locaţia.

Aplicația Cluj Now este oferită gratuit utilizatorilor de către Primăria Cluj-Napoca și este realizată de compania clujeană Life is Hard, membră a clusterului Cluj IT, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și Inovare în IT.

Municipalitatea, alături de echipa Life is Hard, monitorizează observațiile și sugestiile primite de la cetățeni pe pagina de facebook a municipiului: http://Fb.com/PrimariaClujNapocaRomania/ cu privire la aplicația Cluj Now.

“Clusterul Cluj IT a decis să sprijine acest proiect inițiat în cadrul Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și IT pentru că este unul care poate să îmbunătățească calitatea vieții tuturor celor care trăim aici. Este până la urmă un proiect pentru comunitatea largă a urbei noastre și care sperăm să fie replicat în cât mai multe orașe din țară. Mulțumesc și pe această cale companiei Life is Hard că a investit resurse importante pentru realizarea aplicației.”, a declarat Andrei Kelemen, Director Executiv Cluj IT Cluster .

Aplicația Cluj Now este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android și iOS.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.