Pro FM Turda-Câmpia Turzii și-a dublat puterea de emisie

Pro FM Turda-Câmpia Turzii și-a dublat puterea de emisie

Pro FM Turda-Câmpia Turzii și-a dublat puterea de emisie

by noiembrie 22, 2016 0 comments

Postul de radio care are și o emisie locală, Pro Fm-Turda Câmpia Turzii,  a anunțat o dublare a puterii de emisie, în zonă. Postul de radio a obtinut inițial o licenta de emisie pe 100 wați ca și restul radiourilor locale iar ulterior, în februarie 2016  și- a dublat puterea la 200 de wați.

Din noiembrie 2016 radioul emite la puterea de 400 de wati fiind radioul cu cea mai mare putere în zona Turda Câmpia Turzii. Emisiunile cu știri locale îl au ca redactor pe Mircea Crișan, absolvent al Facultatii de Jurnalism al Universității Babes Bolyai.  Știrile locale sunt prezentate de Mirela Potinteu în fiecare zi la orele 14.00 15.00 16.00.

Radioul turdean este singurul post de radio cu emisie locală dețnut de o firmă din România după ce Radio Transilvania a fost preluat de o firmă din Ungaria”, se arată într-un comunicat al postului de radio.

Pro FM emite pe 107,7 FM de peste 15 ani în zona Turda Campia Turzii debutând în eter în anul 2000.

În martie 2011,  MediaPro închidea rețeua ProFm din țară, după ce cu trei ani de zile înainte retrăgea ziarele locale tipărite printre care și săptămânalul Clujeanul. Din 2014, rețeaua Pro Fm a intrat în portofoliul celor de la RCS&RDS.  Radioul  de la Turda a rezistat cu emisie locală deoarece este stație afiliată Pro Fm iar frecvența de emisie este deținută pe plan local. 

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.