Prival le recomandă turdenilor să stea cu gunoiul în casă. Vara.

Prival le recomandă turdenilor să stea cu gunoiul în casă. Vara.

by mai 26, 2015 0 comments

Într-un counicat de presă trimis astăzi Prival Ecologic le recomandă turdenilor să nu scoată gunoiul din case și curți, timp de o săptămână.
“Va rugam insistent, pe cat se poate, sa va debarasati de cat mai putine deseuri, sa nu le scoateti in strada sau pe carosabil. Orice forma de protest este inutila, vina nu ne apartine nici noua, nici municipalitatii”, se arată în comunicatul celor de la Prival.
Atitudinea pe care Prival o cere turdenilor este însă una ridicolă, de vreme ce autoritățile publice, atât cele județene cât și cele locale nu au avut grijă să se îngrijească din timp de amenajarea unei rampe de gunoi. Ideea că municipalitatea turdeană nu e vinovată e doar parțial valabilă.
Încă din 2012, Turda a avut un reprezentant în Asociația de Dezvoltare Inter-comunitară Eco-Metropolitan Cluj. În septembrie 2012, Crişan Radu, actualul administrator public al Turzii, este propus ca reprezentant legal a oraşului în AGA Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Eco – Metropolitan Cluj, la iniţiativa primarului Tudor Ştefănie.
Autoritățile județene au gestionat prost situația colectării de deșeuri în întreg județul, dar Turda a avut în forurile decizionale reprezentanți atât la Eco-Metropolitan cât îi în Consiliul Județean Cluj.

Cel mai probabil, atât Prefectura cât și Consiliul Județean și Primăria Cluj vor rezolva problema astfel că operațiunile de colectare a deșeurilor se vor relua, dar recomandarea Prival nu face altceva decât să ascundă incompetența autorităților.

Comunicatul operatorului de salubritate din Turda

SC PRIVAL ECOLOGIC SERVIS SA va aduce la cunostinta, pe aceasta cale, ca depozitul de deseuri menajere de la Pata Rat a fost inchis de astazi 26.05.2015, de la ora 0.00. Depozitul de la Pata Rat este sigurul depozit de deseuri pe toata raza judetului Cluj.

Din cate ne-au comunicat va fi inchis pentru o saptamana pentru mentenanta, prin urmare timp de o saptamana (cel putin din informatiile pana la aceasta ora) NU vom putea ridica deseurile menajere si cele asimilabile celor menajere.
Va rugam insistent, pe cat se poate, sa va debarasati de cat mai putine deseuri, sa nu le scoateti in strada sau pe carosabil. Orice forma de protest este inutila, vina nu ne apartine nici noua, nici municipalitatii.
Doar impreuna si doar colaborand putem sa depasim acesta perioada critica, situatia nu este usoara nici pentru dumneavoastra si nici pentru noi.
Va stam la dispozitie la tel: 0264-421148,dar le sugeram, celor care au posibilitatea, sa contacteze si Consiliul Judetean Cluj, singura institutie care ne poate oferi o solutie


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<