Primarul și directorul Spitalului Municipal au încălcat în direct toate normele uzuale de protecție sanitară

Primarul și directorul Spitalului Municipal au încălcat în direct toate normele uzuale de protecție sanitară by martie 19, 2020 0 comments

În plin caz de pandemie și stare de necesitate, primarul Municipiului Turda a convocat o conferință de presă deși putea organiza o sesiune video cu presa sau putea transmite un comunicat.

Lider2

Primarul și-a atins gura cu mănușile de protecție. AȘA NU! Recomandarea medicilor infectioniști și epidemiologi este să nu se antingă gura și nasul cu echipamentul de protecție

Pentru a poza în persoane responsabile, primarul și directorul Spitalului Municipal Turda   au început conferința de presă cu măști și mănuși dar ulterior au încălcat în direct toate recomandările uzuale de proxemică. 

Practic liderul Turzii și șeful Spitalului Municipal,  le-au arătat turdenilor ce nu trebuie să facă în direct, într-o conferință de presă ce a avut loc la Primăria Turda, de la ora 13.00, joi, 19 martie.

Prima regulă încălcată de cei doi, ce le transmiteau recomandări turdenilor, a fost cea legată de proxemica spațiului. Nu au respectat distanța recomandată de 1 metru. Care, în cazul spațiilor închise trebuie să fie și mai mare.

Regula a fost încălcată în condițiile în care un agajat al Primăriei este în izolare iar directorul Spitatului vine dintr-o

Lider1


Pe lângă faptul că nu au respectat distanța de 1 metru. Medicul Stănilă i-a suflat primarului în ceafă. Asta dacă nu cumva își ținea respirația când vorbea.

zonă de risc, unitatea sanitară spitalicească locală. 

Cei doi au rezistat cu măști doar pentru sesiunea cu poze, de la început. În primele minute ale conferinței de presă și le-au dat jos și show-ul a continuat.

Primarul și-a dus mâna înmănușată la nas și la gură, o a doua recomandarea încălcată.

Culmea ”siguranței sanitare” a fost când directorul Spitatului i-a șușotit la ureche primarului.

Să sperăm că nu i-a suflat viruși în ceafă.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.