Primarul și directorul API invitați la ”Filcăi” în Micro I. Au distrus locul de recreere al pensionarilor și n-au pus nimic în loc

Primarul și directorul API invitați la ”Filcăi” în Micro I. Au distrus locul de recreere al pensionarilor și n-au pus nimic în loc by octombrie 15, 2019 0 comments

Administrația locală din Turda este acuzată de locuitorii din Micro I că nu onorează o promisiune făcută în această primăvară, aceea de a monta un foișor la capătul străzii Baladei.

Pensionarii sunt supărați mai ales datorită faptului că reprezentanții Primăriei le-a distrus locul de recreere. ”Au venit și au tăiat masa și băncile. Au promis că ne pun un foișor. În aprilie am semnat o listă, am depus-o la Primărie. Nici o rezolvare”. Pensionarii sunt supărați mai ales în condițiile în care monitorizează atent activitatea administrației locale. Au văzut că Administrarea Patrimoniului Imobiliar a montat foișoare la capătul străzii Constructorilor. ”Au dus două foișoare, în capăt pe dig. Nouă ne-a promis Ursuleanu foișor dar nu s-a ținut de cuvânt”, spune un reprezentant al oamenilor. La câteva luni de la promisiuni, oamenii s-au întâlnit și cu primarul Cristian Matei care le-a promis rezvolarea situației. Primarul a fost acum o lună în cartier, le-a promis locuitorilor că problema va fi rezolvată, dar nu s-a ținut de cuvânt. 

Fără loc de recreere, oamenii s-au împărștiat pe la garaje și joacă cărți pe cărămizi. Fac ironii la adresa primarului și a directorului API, Bogdan Ursuleanu. ”Îi invităm  să joace Filcăi, pe cărmizi”, spun vârstnicii, cu locul de recreere distrus. 

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.