Primarul ”Obosilă” Matei a votat pentru justiție dar cu 6 luni întârziere

Primarul ”Obosilă” Matei a votat pentru justiție dar cu 6 luni întârziere by noiembrie 11, 2019 0 comments

Am votat pentru dezvoltare, pentru inovare, pentru justiție independentă”, anunța primarul Cristian Matei, imediat după ce a votat în turul I al alegerilor prezidențiale.

Supranumit de către Liviu Alexa, șeful lui de partid drept Primarul ”Obosilă”, liderul PSD de la Turda și-a amintit că România are nevoie de justiție independentă. În mai 2019 avea însă alte preocupări.

Acum 6 luni, primarul Turzii Cristian Matei boicota referendumul pentru justițe alături de deputata Cristina Burciu. Efectiv, cei doi n-au mers la vot, în ciuda faptului că la urne au fost 19.933 de turdeni, adică 42,54%.

După 6 luni, ”Obosilă” Matei le transmite turdenilor că a votat  pentru justiție independentă. Serios? După 6 luni de gândire?

Vestea proastă pentru liderul PSD al Turzii e însă alta. Conducerea județeană i-a reproșat că sediul partidului a fost mai mult închis și că nu a făcut campaniei propriului candidat.

La europarlamentare, PSD avea la Turda 16,08%. Acum la prezidențiale are 14,06%. O diferență de vreo 2 %. Vestea proastă e că ăia 2 % ar putea fi de fapt procentul pe care primarul Turzii poate să-l mobilizeze/controleze direct,  de unul singur, la urne.

Așadar, ori cu Matei, ori fără Matei în campanie, PSD nu a pierdut mult pe plan local.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.