Primarul luat la rost în Colonia de Ciment. A fost criticat pentru promisiuni neîmplinite

Primarul luat la rost în Colonia de Ciment. A fost criticat pentru promisiuni neîmplinite by martie 13, 2020 1 comment

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei a fost luat la rost de către turdeni, într-o întâlnire în Colonia de Ciment.

Majoritatea locuitorilor din zonă au condiții sociale modeste sau sunt chiar săraci. Locuiesc într-o zonă puternic poluată și fără amenajări urbanistice majore.

   Oamenii au izbucnit când primarul a afirmat că ”a adus fonduri”. Le-ați adus dumneavoastră,pe persoană fizică?, a întrebat un interlocutor.

Oamenii sunt nemulțumiți că s-a lucrat haotic, fără program. Lipsiți de apă, în zonă a fostăn această toamnă un focar  de hepatită la copii dar situația a fost mușamalizată de autoritățile sanitare.

   Nu e prima dată când oamenii din Colonia de Ciment sunt păcăliți. În trecut, în campaniile electorali li s-a promis oamenilor aceleași lucruri, apă, canalizare, asfaltare.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. Anca Soporan
    #1 Anca Soporan 13 martie, 2020, 21:00

    Singurul cartier din Turda ,cel putin dintre putinele cartiere care inca sunt in paragina! Domnul primar a castigat cele mai mari fonduri Europene( cei mai multi bani) oare dupa atatia ani de cand s.a inceput modernizarea in multe orase, oare nu crede ca e timpu sa faca si in Cartierul Colonia de Ciment acel strict necesar pe care omu are nevoie?! Am crescut in Colonia de Ciment,si in ziua de azi e mult mai rau decat cand am copilarit eu,si totusi vb de alte conditii si resurse! Pacat,nu se mai satura niciunul de bagat banii in conturile personale!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.