Primarul Ioan Roman: Consilierii județeni ar trebui să-și dea demisia de onoare. În 2 ani, au distrus județul

Primarul Ioan Roman: Consilierii județeni ar trebui să-și dea demisia de onoare. În 2 ani, au distrus județul

Primarul Ioan Roman: Consilierii județeni ar trebui să-și dea demisia de onoare. În 2 ani, au distrus județul

by aprilie 30, 2015 0 comments

Ioan Roman, primarul comunei Viișoara crede că aleșii județeni au distrus în ultimii ani județul prin luptele politice și prin modul în care au neglijat autoritățile locale. “Ar trebui să-și dea demisia de onoare. În ultimii doi ani au distrus județul, conducerea Consiliului Județean e decapitată și nu fac mai nimic pentru autoritățile locale”, spune Ioan Roman.
Primarul e nemulțuit din cauză că a adresat cereri către Consiliul Județean de reabilitare a a Drumului Județean 150 dar și pentru impunerea unor limitări de viteză.
Potrivit lui Ioan Roman, casele locuitorilor din Viișoara sunt distruse de traficul greu generat de autovechiculele încărcate cu cărămizi de la fabrica Wienberger de la Triteni.
“Nu cred că fabrica e de vină, am cerut Consiliului Județean să reabiliteze drumul, să pună niște limitatoare de viteză, dar nimeni nu ne bagă în seamă”.
Conflictele izbucnite pe tema traficului greu nu sunt o noutate în zonă. Mari producători din industria materialelor de construcții precum Holcim și Rigips au avut în anii anteriori, probleme cu locuitorii din Turda. Locuitorii din Mihai Viteazu au suferit în urmă cu câţiva ani buni în urma activităţii Pontello care reabilita drumul Turda-Cluj, locuitorii din Turda de pe strada Dragalina au protestat împotriva traficului greu de la Holcim, iar, mai recent,locuitorii din Vlaha s-au trezit cu casele crăpate în urma activităţii Bechtel.
În luna martie, la Mihai Viteazu a izbucnit din nou un scandal legat de transportul greu ce asigura materiale pentru autostradă. Până acum, autoritățile județene nu au întocmit un regulament județean în care să fie identificate punctele vulnerabile din județ.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.