Primarul îi consultă pe turdeni despre Zilele orașului

Primarul îi consultă pe turdeni despre Zilele orașului iulie 4, 2016 0 comments

Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Turda va avea loc în perioada 26 – 28 august și va avea tema:

,,Turda – trăiește, simte, iubește – TUrda ești TU!,,

Evenimentul va reuni timp de trei zile activităţi culturale, sportive, culinare, istorice sau educaţionale.

“Turda trebuie să devină o comunitate activă, creativă şi unită. Vă invităm să contribuiţi la succesul Zilelor Turzii prin implicarea activă în planificarea şi organizarea acestora dar şi prin interacţiunea şi implicarea directă în activităţi”, anunță primarul Cristian Matei într-un comunicat al instituției.

Primarul Turzii a precizat pentru InfoAries.ro că aceasta ar putea fi ultima ediție a Zilelor Turzii ce se vor desfasura doar în centrul orașului.

“Intenția mea e ca administrația locală să amenajeze platoul Băilor Sărate, astfel ca, de la anul, o mare parte a activităților să fie derulate în Băi. Vorbim totuși de o sărbătoare populară a întregului oraș, într-o lună de vară. Pe de altă parte, așa protejăm centrul istoric”, a declarat primarul Cristian Matei.

Propunerile de activităţi și artiști preferați pot fi trimise până în data de 20.07.2016 la adresa de email: zileleturzii@gmail.com , pe pagina de facebook www.facebook.com/Zilele Turzii sau la Registratura Primăriei municipiului Turda, str. P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 28.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.