Primăria Turda a reușit cea mai penibilă performanță din România

Primăria Turda a reușit cea mai penibilă performanță din România by mai 4, 2018 0 comments

Grandomania autorităților locale naște momente penibile la Turda, unde un eveniment al municipalității s-a transformat într-un fel de ”Cântarea Românie”.

Primăria Turda a anunțat un eveniment de amploare acum 2 sptămâni, o acțiunea de plantare de copaci în Băile Sărate.

Au participat câteva sute de elevi transportați cu atobuzele, plus angajați ai Primăriei și companiilor publice.

Anunțul post eveniment, făcut în stitul propagandist al Primăriei Turda și practicat în ultimul an, a dat naștere și unei situații jenante: voluntarii din Turda riscă să ajungă leneșii anului.

Fiecare voluntar a plantat în medie un copac în 2 ore de muncă. Reușita e demnă de menționat deoarece gropile au fost anterior săpate.

Situația jenantă de la Turda a fost sesizată o utilizatoare a rețelei Facebook care le-a cerut turdenilor să nu mai dea like-uri unor postări propagandistice.

Aproape o mie de puieți au fost plantați în zona Băilor Sărate cu ocazia evenimentului „Plantează un copac pentru un mediu mai curat”, se arată în informațiile difuzate de presa din Turda și confirmată  de autoritățile locale.

Municipalitatea a anunțat ulterior că la eveniment au participat 800 de volutari iar acțiunea s-a derulat pe durata a circa 2 ore.

La un calcul simplu, rezultă că fiecare voluntar a plantat 1,25 copaci în cele două ore de muncă. Chiar și la o medie de plantat de un copac pe oră, cei 800 de participanți la evenimentul Primăriei Turda riscă să fie cei mai leneși voluntari din România.

La Topoloveni, 260 de voluntari au plantat într-o zi 6000 de puieți. În medie, un voluntar a plantat 4 copaci pe oră, inclusiv săpatul gropii. La Turda, media a fost de un copac la două ore.

La Dumbrăvița, în județul Brașov, 200 de voluntari au ajutat la proiectul de plantare de 50 de mii de puieți, pe durata a 5 zile.

La Turda, 800 de voluntari au plantat 1000 de copaci.

Cifrele arată fie tendința de grandomanie a administrației publice care astfel se face de râs, fie un management prost al acțiunii.

Să plantezi un copac pe oră e una dintre performanțele cele mai penibile din România.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<