Ultimele ”afaceri”. Primăria plătește 7503 lei pe metru liniar pentru reabilitarea căii ferate

Ultimele ”afaceri”. Primăria plătește 7503 lei pe metru liniar pentru reabilitarea căii ferate by iulie 6, 2020 0 comments

Mai tare ca Manchester și Milano, Municipiul Turda va plăti 450.180 de lei pentru modernizarea a două treceri de nivel pe str. 22 Decembrie 1989, o sumă record pentru lucrările plătite în oraș. Atribuirea directă a lucrării s-a făcut către SC Construcții Feroviare SA din Tg. Murel, o firmă cu capital integrat privat.

Modernizarea trecerilor de nivel de pe strada 22 Decembrie 1989 se va face la prețuri record, de 7503 lei/ metru liniar, preț în care sunt incluse proiectarea și lucrările.

”Odată cu lucrările de modernizare în curs de execuție din zona străzii 22 Decembrie 1989 în cadrul proiectului POR Modernizarea Coridorului de mobilitate urbană din zona industrială a municipiului Turda, se va executa și reabilitarea a două treceri de nivel de cale ferată, fiind necesară constractarea unei firme acreditate pentru execuția de lucrări în zona căilor ferate. Se estimează a fi necesare următoarele lucrări : realizare prisme din piatră spartă, inlocuire traversă de cale ferată și material mărunt de cale, înlocuire dale beton, racord la sistemul rutier aferent trecerilor la nivel cu calea ferată. Durata de execuție maxim120 de zile”,  se arată în anunuțul de pe SEAP. Primăria Turda propune și un preț pentru reabilitarea celor 60 de metri: 7503 lei pe metru liniar.

Atribuirea directă a fost câștigată de către SC Construcții Feroviarea SA Mureș, din Târgu Mureș după ce a stat pe SEAP doar o zi. Anunțul a fost publicat la 3.06.2020 și finalizat în 4.06.2020

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.