Primăria a stabilit orarul și traseul microbuzelor școlare

Primăria a stabilit orarul și traseul microbuzelor școlare by februarie 17, 2017 0 comments

Primăria Municipiului Turda a stabilit traseele și orarul microbuzelor școlare primite de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Adminsitrației Publice, astfel încât toți elevii care au nevoie de acest serviciu să poată merge la școală și să se întoarcă acasă gratuit!

Prin HCL nr. 41/02.02.2017 s-a aprobat “Regulamentul privind modul de utilizare al microbuzelor de transport școlar și a tarifelor pentru transportul ocazional de persoane”.

În baza acestui regulament și a legii învățământului, Legea 1/2011, vor fi transportați gratuit elevii din cartierul Sfântul Ioan- Hărcana la și de la unitățile de învățământ la care studiază, respectiv Școala Avram Iancu, Școala Ioan Oapris, Școala Horea Cloșca și Crișan. De asemenea, șapte copii cuprinși în programul de învățământ “A doua șansă”, cu domiciliul pe str. Nicolae Teclu, str. 22 Decembrie și cartierul Hărcana, vor fi transportați la și de la Școala Profesională Poiana pentru cursuri.

grafic

Stațiile de oprire ale microbuzului sunt urmatoarele:

– cartierul Sf.Ion – Hărcana – la pod prima stație
– lângă transformator a doua stație

-Școala Horea Cloșca și Crișan – tur – pe str. Lotus în față la intrarea principală
– retur – pe str.Lotus nr.12, bl.C 1, sc.1

– Școala Ioan Opriș – pe str. Liliacului în fața școlii

– Școala Avram Iancu – tur și retur – pe str. Rapsodiei în fața școlii, după trecerea de pietoni, pe partea cu parcul

– str. 22 Decembrie 1989 – după intersecția cu str. Nicolae Teclu

– str. Margaretelor nr. 1

Cel de-al doilea microbuz, marca Ford, cu numărul de înmatriculare CJ-16-RFW, va fi folosit cu precădere pentru transportul elevilor, copiilor și personalului didactic de la unitățile de învățământ din organizații partenere, pentru activități organizate de către Ministerul Educației Naționale sau de alte instituții publice sau private aflate în parteneriat sau colaborare cu unitatea de învățământ sau cu Municipiul Turda (parteneriate, colaborări, competiții, seminarii etc), percepându-se un tarif de 1.50 lei pe kilometru parcurs, astfel încât să se acopere costurile cu carburantul.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.