Prima femeie președinte din istoria Rotary Club Turda și-a intrat vineri în drepturi

Prima femeie președinte din istoria Rotary Club Turda și-a intrat vineri în drepturi by iulie 6, 2016 0 comments

De săptămâna trecută, Rotary Turda are un nou președinte. Este prima femeie președinte din istoria clubului turdean.Vlad Nuți Gabriela va continua proiectele deja tradiționale rotariene, dar își propune în plus să intensifice relațiile cu unitățile de învățământ.

Ceremonia de schimbare a preşedintelui Rotary Club Turda și cea de schimbare a preşedintelui Rotaract Turda  au avut loc vineri, 01 iulie, cu începere de la orele 19.00 la restaurantul Sun Garden Salin.

Preşedintele din perioada 2015-2016 al Club Rotary Turda, Vasile Gavrilă, a prezentat realizările unui an rotarian plin de evenimente și a menţionat că o parte din aceste proiecte vor fi contiunate şi de actualul preşedinte.
După ce a primit, în mod festiv, colanul şi diploma de cartare a clubului, Vlad Nuți Gabriela, noul preşedinte al Rotary Club Turda pentru anul 2016-2017, prima femeie preşedinte a clubului din Turda a prezentat tema internaţională a acestui an care este ”Rotary serving humanity” – Rotary în serviciul umanităţii, deviză care a reprezentat scopul întregii activităţi rotariene încă de la începuturi. Pentru acest an noul preşedinte işi propune să continue proiectele „cu tradiţie” ale Clubului Rotary Turda dar si demararea de noi proiecte prin care să sprijine si mai mult comunitatea turdeană.

“Umanitate înseamnă bunăvoinţă, compasiune, bunătate, omenie, valori pe care rotarienii doresc să le cultive la tânăra generaţie prin intermediul unor proiecte în parteneriat cu școlile turdene”.         Tot in cadrul acestui eveniment clubul Rotary Turda și-a mărit numarul de membri prin primirea alături de ceilalţi rotarieni turdeni a lui Mănăilă Dorel Vasile.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.