Prim ministrul și vicepreședintele C.E. intră în dialog cu cetățenii

Prim ministrul și vicepreședintele C.E. intră în dialog cu cetățenii by august 30, 2016 0 comments

Prim-ministrul Dacian Cioloș și Jyrki Katainen ,vicepreședinte al Comisiei Europene, responsabil pentru locuri de muncă, creștere, investiții și competitivitate vor intra în direct în dialog cu cetățenii într-o întâlnire ce va avea loc peste două zile, la București.

Întâlnirea cu cetățenii e programată în 1 septembre între orele 16:30 – 18:00, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151) din București. Tema discuțiilor este axată pe viitorul Uniunii Europene, sprijinul Uniunii Europene pentru crearea de locuri de muncă și dezvoltarea economică, oportunitățile oferite de Planul de investiții pentru Europa și de fondurile europene, în general. Cetățenii vor fi consultați cu privire la politicile eruropene în ansamblu.

Dialogul va fi deschis presei și va putea fi urmărit în direct on-line. Participarea la dialog presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă. 

Cetățenii din întreaga Europă pot participa, de asemenea, prin intermediul Twitter și Facebook, utilizând hashtag-urile #EUdialogues și #investEU.

Dialogul va avea loc în limbile engleză și română. Este disponibilă interpretare simultană.

Echipamentele de vot și de interpretare vor fi disponibile în schimbul unui act de identitate.

La întâlnirea dintre cei doi demnitari poate participa orice cetățean, cu condiția înscrierii prealabile printr-un formular, pe adresa http://ec.europa.eu/romania/dialog_cu_cetatenii_ro.htm

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.