Prefectul a felicitat conducerea Salinei Turda

by februarie 17, 2016 0 comments

Gheorghe Vușcan, prefectul județului Cluj a vizitat ieri Salina Turda. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a felicitat conducerea societății turdene pentru rezultatele financiare și pentru promovarea susținută națională și internațională a celui mai important obiectiv turistic al județului.

Vizita prefectului județului Cluj, domnul Gheorghe Vușcan, în cursul zilei de ieri, la Salina Turda, obiectivul turistic cel mai important din județul Cluj, ne-a onorat, cu atât mai mult cu cât aprecierile sale la adresa activității au fost mai mult decât pozitive, se arată într-un comunicat al Salinei Turda.
Aprecierile prefectului Gheorghe Vușcan  au fost menționate pe pagina de Facebook a Prefecturii Cluj (https://www.facebook.com/PrefecturaCluj/) unde se precizează că ”prefectul Vuşcan a felicitat actuala conducere pentru rezultatele deosebite în plan managerial. Acest fapt a condus la creşterea profitului societăţii în ultimul an dar şi la o promovare mult mai intensă a obiectivului turistic şi a zonei Turda pe plan naţional şi internaţional”.
Directorul societății Turda Salina Durgău S.A. îi mulțumește prefectului Gheorghe Vușcan pentru concluziile la care a ajuns, după vizita la Salina Turda.
”Nu pot decât să-i mulțumesc domnului prefect, pentru aprecierile pozitive la adresa noastră, după vizita sa la Salina Turda, însă vreau să menționez că aceste rezultate au fost posibile datorită implicarii intregului colectiv al societatii si datorita unei colaborări fructuoase, între managementul societății, Primarul municipiului Turda si Consiliul Local Turda, factorii implicați punând accent pe eficiența administrării acestui obiectiv, de care noi turdenii suntem foarte mândri. ”, a precizat Simona Maria Baciu.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.