Polițiștii criminaliști din județul Cluj la un curs de comunicare nonverbală

Polițiștii criminaliști din județul Cluj la un curs de comunicare nonverbală by mai 8, 2017 0 comments

Vineri, 5 mai, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a debutat proiectul Codex Nonverbalum, prima sesiune de pregătire în domeniul comunicării nonverbale adresată unui număr de peste 100 de poliţişti de investigaţii criminale din judeţul Cluj.

În prima parte a proiectului, pe parcursul a trei săptămâni consecutive, poliţiştii vor participa la o serie de seminarii de comunicare nonverbală ce au ca obiectiv principal perfecţionarea abilităţilor de comunicare în vederea derulării cu maximă eficienţă a verificărilor, audierilor şi interogatoriilor.

Cea de-a doua parte a proiectului vizează perfecţionarea abilităţilor poliţiştilor de detectare a minciunilor prin indicii şi comportamente nonverbale aplicate în cadrul unor tehnici de audiere performante.

Lectorul seminariilor în cadrul proiectului Codex Nonverbalum este dr. Monica Sechelariu, expert în comunicare nonverbală.
Codex Nonverbalum este un proiect pilot şi este derulat în baza parteneriatului existent între Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj şi Fundaţia Collegium XXI din Bucureşti.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.