Polițiști în vizorul copiilor

Polițiști în vizorul copiilor by martie 28, 2017 0 comments

Caravana ,,Fii polițist pentru o zi!”, activitate organizată în contextul Zilei Poliției Române, a ajuns la final, polițiștii fiind prezenți, ieri, în mijlocul comunității din Câmpia Turzii.

Astfel, în perioada 17-27 martie, polițiștii au vizitat copiii din Huedin, Gherla, Dej, Turda, Cluj-Napoca și Câmpia Turzii. Peste 4.500 de copii au participat la activitățile organizate de către polițiști, aceștia fiind încântați de tehnica expusă în domeniul criminalistic, precum și de dotarea polițiștilor de acțiuni speciale.

De asemenea, echipajul de poliție rutieră a fost atent analizat de către cei mici; radarul, aparatul etilotest, rampa cu semnale luminoase și acustice stârnind interes în rândul acestora.

Simulatorul piloților Napoca Rally Academy, care arată cât de importantă este purtarea centurii de siguranță în cazul unei frânări bruște ori a unui accident rutier, a fost testat cu mare interes de către elevi. Totodata, demonstrațiile polițiștilor de intervenție rapidă și cele ale colegilor jandarmi au constituit puncte de atracție pentru participanți.

Cei prezenți au condus mașinuțe electrice de poliție, cu respectarea semnelor de circulație, sub atenta supraveghere a polițiștilor.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.