Poliția Locală: Afirmația că polițiștii au mers la intervenții în șlapi e neadevărată

Poliția Locală:  Afirmația că polițiștii au mers la intervenții în șlapi e neadevărată by februarie 14, 2020 0 comments

Conducerea Poliției Locale Turda dezminte relatarea unui președinte de asociație de locatari potrivit căreia un polițist local s-a prezentat la o intervenție încălțat cu un șlap și un pantof.

Într-un comunicat oficial, Poliția Locală Turda a precizat că polițiștii sunt echipați regulamentar și rezolvă problemele prompt în limita competențelor legale.

    Relatarea privind echipamentul nepotrivit al unui polițist local a fost făcută ieri, la o întâlnire dintre asociațiile de locatari și municipalitate.

Mai jos, poziția oficială a Poliției Locale

”Referitor la cele prezentate în urma întâlnirii din data de 13.02.2020 în ședința convocată de Primăria municipiului Turda cu Asociațiile de Proprietari ”polițiști locali ce vin la intervenție încălțați cu șlapi” vă asigurăm stimați cetățeni, că aceste afirmații sunt demne de bancuri cu polițiști. Nu suntem lipsiți de simțul umorului dar ținem să precizăm că efectivul Poliției Locale Turda este echipat regulamentar și sunt prezenți acolo unde sunt solicitați de către cetățeni, rezolvând problemele acestora prompt, însă numai în limita competențelor conferite de lege”, precizează Valer Moldovan, directorul executiv al Poliției Locale.

 

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.