PNL Turda promovează ”realizările” primarului Cristian Matei. Au îngropat derapajele

PNL Turda promovează ”realizările” primarului Cristian Matei. Au îngropat derapajele by ianuarie 15, 2020 1 comment

Premieră pe pagina PNL Turda de pe Facebook unde a apărut activitatea primarului Cristian Matei. Noua pagină PNL difuzează videoclipul Primăriei cu ”cel mai bun an administrativ al orașului”.

Deocamdată videoclipul cu ”realizările” primarului a strâns doar trei like-uri, dovadă că votanții liberali din Turda stau în expectativă și nu agrează ”rebrănduirea” primarului Turzii. 

Cristian Matei și  membri ai PSD Turda și-au depus adeziuni la PNL, urmând să activeze în cadrul acestei formațiuni politice, au precizat surse din PNL Cluj, la sfârșitul anului trecut. 

Pagina PNL Turda nu mai vorbește despre derapajele lui Cristian Matei ci despre ”realizările” acestuia. Au dispărut ilegalitățile privind gestionarea terenurilor publice din oraș, cheltuirea banilor publici fără acordul Consiliului Local ori excesele financiare de la diversele sărbători din oraș, toate reclamate de consilierii locali ai PNL cu începere din 2016.

Au apărut în schimb laudele. Pe pagina de Facebook a PNL Turda e disponibil videoclipul cu ”realizările” primarului Turzii din 2019.

Pe noua pagină PNL sunt deocamdată doar miniștri liberali și nu au apărut explicit nici Cristian Burciu nici Cristian Matei, foști lideri PSD care au descoperit recent că PNL e soluția pentru România.

Exact acum un an, în 18 ianuarie, Daniel Buda, președintele PNL Cluj scria că Turda trebuie salvată de PSD-iști.

…..urmăresc periodic activitatea publică a consilierilor locali ai PNL Turda şi văd că derapajele PSD şi ale primarului Cristian Matei sunt aprig sancţionate iar acest lucru este de apreciat. Sunt convins că şi turdenii au conștientizat faptul că PNL este un partid al faptelor iar PSD este un partid al minciunilor şi al iluziilor, care distruge sistematic tot ceea ce am reuşit noi să construim. Este de datoria noastră să nu lăsăm garda jos şi să luptăm pentru a reda turdenilor o viaţă prosperă şi politici liberale solide”, scria Daniel Buda, în 18 ianuarie 2019.

Nu le-a spus militanților PNL că soluția salvatoare pe care o avea în cap era preluarea PSD-iștilor, cu tot cu derapajele primarului Cristian Matei cu minciunile și iluziile vânute alegătorilor.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. legionarul
    #1 legionarul 24 ianuarie, 2020, 08:43

    Printr-o conjunctura favorabila , am perticipat la ,, MICROREVELIONUL ,, angajatilor CAA . Dupa <> directorului , fara nici o noima , cu toate ca se lauda ca este absolvennt de DREPT, pardon ,,STIINTE JURIDICE ,, au luat ,,CUVANTAREA ,, marii PNL-isti , COM si DL !!! Au batut apa in piua ca in Maramures , fara sa spuna nimic concret .Dar am vazut-o si pe marea urcana , deputata de Cluj . STAFIDITA , dar cu acelasi Don Juan ( tanar sofer) pe care nu a bagat-o nimeni in seama !!! Nici mcar mentorul specialist in INFORMATOLOGIE !!!

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.