Ploile au făcut probleme în județul Cluj

Ploile au făcut probleme în județul Cluj by iunie 14, 2016 0 comments

Mai multe subsoluri și gospodării au fost afectate de căderile de precipitații din cursul zilei de azi (marți n.n.). Potrivit unui comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, pompierii clujeni au acționat pentru degajarea apei acumulate în mai multe locații din municipiile Cluj-Napoca și Turda, precum și din comunele Florești, Baciu, Fizeșul Gherlii, Sâmpaul și Sădulești, ca urmare a ploilor abundente.

Mai multe echipaje de salvatori din trei subunități ale ISU Cluj, în colaborare cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Florești, Baciu, și Fizeșul Gherlii, au intervenit, până la ora 14:00, în 23 de situații pentru scoaterea apei din subsoluri sau gospodării.
Deși inițial au fost înregistrate peste 80 de apeluri pentru solicitarea pompierilor, necesitatea intervenției s-a diminuat ulterior, în urma retragerii apelor acumulate.
Pe timpul manifestării precipitațiilor nu fost înregistrate situații care să pună în pericol persoanele sau bunurile materiale ale acestora.

Evoluția situației este permanent monitorizată prin Centrul Operațional Județean din cadrul ISU Cluj.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.