Peste 400 de persoane așteptate în mai la Maratonul Apusenilor

Peste 400 de persoane așteptate în mai la Maratonul Apusenilor by mai 9, 2017 0 comments

Peste 400 de participanți, părinți și copii sunt așteptați în 27 mai la Maratonul Apusenilor, o competiție sportivă organizată anual în stațiunea Muntele Băișorii.

Evenimentul este destinat atât profesioniștilor ce simt nevoia să alerge pe munte dar și amatorilor, dornici doar de o plimbare mai alertă în natură.

maraton

400 de participanți sunt așteptați în 27 mai, în Stațiunea Muntele Băișorii la Martonul Apusenilor, o competiție destinată atât profesionșitilor dar și amatorilor. foto: www.maratonapuseni.ro

 

Maratonul Apuseni msg systems, aflat la cea de-a 7-a ediție este organizat de Clubul Alpin Român Secția Universitară Cluj și Natura Transilvaniei, cu sprijinul MSG Systems România.

Ursuletii Alergatori, Pisicuțele Aurii, Spinosaurs, Doi Părinți și Jumătate sunt câteva din denumirile trăznite sub care echipe de părinți și copii au participat în 2016 la Maratonul Apuseni msg systems, la secțiunea de cross destinată familiei. Părinții și copii intrați în competiție au în comun faptul că iubesc natura și în special muntele. Ca să nu existe dubii cu privire la faptul că această competiție e destinată fiecărui pasionat de munt, indiferent de performanța sportivă, echipele au fost formate atât din părinții cu copii de peste 10 ani, dar și din părință cu copii mai mici de trei ani. Fiecare a fugit sau s-a plimbat pe munte, după cum a crezut de cuviință. Cei mai sportivi au parcurs distanța de 3 kmai probei în 7 și 34 de secunde.Unii au ajuns chiar și după o oră.

Competiția de alergare montană de la Muntele Băișorii are 4 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 43,7 km, proba de semimaraton, cu o lungime totală a traseului de 21,1 km, proba de cros cu o lungime de 7,2 km şi proba family ce se desfăşoara pe o distanţă de aproximativ 3 km.

Toate traseele se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate, poteci de munte nemarcate şi vor fi semnalizate corespunzător de către organizatori.

Dacă aveți chef să ieși la o întrecere cu prietenii, într-un cross organizat pe munte și nu sunteți încă pregătiți pentru Jocurile Olimpice, vă puteți înscrie aici la Maratonul Apusenilor.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.