Peste 31.000.000 de lei vin la Turda, de la Guvern

Peste 31.000.000 de lei vin la Turda, de la Guvern by iulie 19, 2017 0 comments

Municipiul Turda a primit 31.257.377.60 de lei de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Aceasta este o veste extraordinară și istorică pentru administrația locală, dar și pentru cetățenii Turzii, suma fiind una considerabilă, care va folosi la asfaltarea străzilor din municipiu și la reabilitarea a 4 școli și licee! Primăria Municipiului Turda, condusă de primarul Cristian Octavian Matei, a reușit astfel să obțină cea mai importantă sumă alocată prin programele guvernamentale, din istoria Turzii.

c34ff327-cf41-4e30-9f3d-7dcc2ec0cc52 (1)

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) a început implementarea etapei a doua a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), prin care vor primi finanţare toate proiectele eligibile ale administraţiilor publice locale.

Demersurile pentru întocmirea documentațiilor și depunerea cererilor de finanțare au fost realizate de către administrația locală încă de la începutul anului, la inițiativa primarului Cristian Octavian Matei.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.