Peste 1000 de turdeni au donat bani pentru Marius Krisbai

Peste 1000 de turdeni au donat bani pentru Marius Krisbai

by iulie 27, 2015 0 comments

Primăria Turda a anunțat că donația către turdeanul Marius Krisbai, obținută în urma spectacolului caritabil de la sfârștitul săptămânii trecute,  este de 17.100 lei, reprezentând 3860 de euro. Contractul de donație a fost semnat între Alin Oprea de la Talisman și Ioan Krisbai, tatăl băiatului operat săptămâna trecută.
Tudor Ștefănie, primarul municipiului Turda i-a feliciat atât pe organizatorii turneului caritabil dar și pe turdenii care s-au implicat și au donat bani.
​În calitate de Primar al Municipiului Turda felicit organizatorii evenimentului caritabil “Îngeri pentru Îngeri” pentru modul în care au conceput ideea de ajutorare a semenilor aflaţi în stare de necesitate şi care se confruntă cu dificultăţi materiale şi diverse probleme de sănătate.De asemenea, ca Primar doresc să vă mulţumesc vouă – cetăţenilor turdeni pentru faptul că aţi înţeles mesajul de necesitate în care se află Marius şi familia acestuia şi aţi donat pentru ca tratamentul post operator al minorului să fie posibil.
Donaţiile dumneavoastră au fost înmânate de către organizatori tatălui lui Marius care a ţinut să transmită un mesaj de mulţumire tuturor celor implicaţi în acest demers umanitar”, se arată într-un comunicat al Primăriei Turda.
Băiețelul din Turda suferea de megacolon congenital, o anomalie congenitală caracterizată de absența celulelor ganglionare din intestinul gros, care propulseaza în mod normal materiile fecale către anus. Cunoscută și sub denumirea de boala Hirschsprung sau megacolonul aganglionar, această afecțiune este foarte rară, prezentă la unul din 5000 de nou-nascuți.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.