Pensiile speciale se vor impozita cu 85%. Inițiativa de eliminare a pensiilor speciale a fost a USR

Pensiile speciale se vor impozita cu 85%. Inițiativa de eliminare a pensiilor speciale a fost a USR by iunie 17, 2020 0 comments

foto: Cristina Prună și Claudiu Năsui sunt deputații care timp de 3 ani au susținut cu insistență eliminarea pensiilor speciale

Uniuna Salvați România a anunțat astăzi o primă victorie în lupta împotriva pensiilor speciale, declanșată de această formațiune politică acum mai bine de 3 ani.

”Pensiile speciale se vor impozita cu 85% peste un prag de 7000 lei. E mai puțin decât impozitul de 90% peste pragul de 3500 de lei, așa cum a propus USR. Dar e bine totuși că nu vom mai avea pensii de 78.000 lei/lună.

Lupta noastră de 3 ani și jumătate în Parlament a dat roade! Dar să nu credeți că a fost ușor. A fost o luptă la baionetă. Mi s-a tăiat microfonul în nenumărate rânduri, am primit sancțiuni din partea lui Eugen Nicolicea, am cerut de zeci de ori dezbaterea proiectelor noastre. Dar am simțit mereu că suntem pe drumul cel bun și că trebuie să nu renunțăm.

Am fost primul partid care a adus în discuția publică acest subiect de inechitate inacceptabil. Și vom continua lupta împotriva șmecherilor care își dau tot felul de privilegii.

Sper ca judecătorii CCR să nu cumva să dea înapoi”, se anunță într-un comunicat al USR.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.