Patru medalii de aur pentru Clubul Sportiv Samurai

Patru medalii de aur pentru Clubul Sportiv Samurai

Patru medalii de aur pentru Clubul Sportiv Samurai

by octombrie 2, 2015 0 comments

Sportivii clubului Samurai Turda au​ obținut șapte medalii, dintre care patru de aur la cea de-a XV-a ediție a Cupei României, organizată de Federația Română de Karate W.K.C. în colaborare cu CSM Brașov. Evenimentul a avut loc între 26-27 septembrie la Brașov.
​La această ediție au participat 57 de cluburi din întreaga țară adunând un număr record de participanți, peste 670 de sportivi ce s-au aliniat la startul competiției. Competiția a fost una extrem de grea cu un nivel de pregătire ridicat, spune Paul Cățănaș, anntrenorul lotului de turdeni.
​Clubul Sportiv Samurai Turda a deplasat un lot format din 6 sportivi: Ariana Lazăr , Bianca Bărbat , Diana Urcan, Laura Baldoghi, Andrei Sicoe, Cosmin Rotaru. Sportivii turdeni au reușit să adune la finele competiției un număr de 7 medalii dintre care 4 de aur prin Urcan Diana, Lazăr Ariana, Bărbat Bianca la kata echipe 15-17 ani si Lazăr Ariana la kata individual 13-14 ani, o medalie de argint prin sportiva Bărbat Bianca la kata 15-17 ani + 6 kyu. Cele 2 medalii de bronz au fost cuerite de Baldoghi Laura la kata 15-17 ani 9-6 kyu și Urcan Diana la kata 15-17 ani +6 kyu.
​”La finele acestei competiții aceste medalii au propulsat clubul nostru pe un bine meritat loc 18 în clasamentul cluburilor, un loc la care nu ne asteptam având în vedere că clubul nostru a aliniat la start doar 6 sportivi pe când alte cluburi au înscris mult mai mulți sportivi.
​Această ediției sincer a fost una care a adus o surpriză mare pentru că numărul de sportivi a fost unul fenomane, acesta arată încă o dată că Federația din care facem parte este una care se dezvoltă continu si arată că tot mai multe cluburi apreciază profesionalismul și nivelul ridicat atragând tot mai multe cluburi.
​A fost o ediție grea, dar consider că am făcut față cu brio și am obtiunut o clasare bună având în vedere că au fost 57 de cluburi, iar noi am reușit cu 6 sportivi să urcăm până pe locul 18”, a mai declarat Paul Cățănaș care i-a felicitat pe sportivi pentru munca depusă.Participarea sportivilor din Turda la Campionatul Național a fost posibilă și cu sprijinul financiar al Salinei Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.