Paşti cu sute de amenzi în trafic

Paşti cu sute de amenzi în trafic by mai 3, 2016 0 comments

Sute de poliţişti de ordine publică, rutieri, de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice, precum şi de la alte structuri, au avut grijă ca sărbătorile pascale să se desfăşoare în linişte pe raza judeţului Cluj.
Poliţiştii au desfăşurat acţiuni, cu precădere, în zonele lăcaşurilor de cult, pentru menţinerea ordinii publice pe timpul desfăşurării slujbelor religioase, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului auto şi pietonal.
De asemenea, principalele artere de circulaţie au fost supravegheate cu aparate radar de către poliţişti pentru prevenirea evenimentelor rutiere.
În perioada 30 aprilie – 2 mai, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 325 de sancţiuni pentru abaterile de la normele contravenţionale.
Dintre acestea, 66 de amenzi au fost acordate pentru nerespectarea normelor prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 254 de sancţiuni contravenţionale, 51 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză.
Totodată, poliţiştii au reţinut 24 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 11 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 4 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.