Pasagerul cu numărul 1 milion va zbura în septembrie de pe Aeroportul din Cluj

Pasagerul cu numărul 1 milion va zbura în septembrie de pe Aeroportul din Cluj

Pasagerul cu numărul 1 milion va zbura în septembrie de pe Aeroportul din Cluj

by septembrie 9, 2015 0 comments

Aeroportul Avram Iancu din Cluj va înregistra în această lună pasagerul cu numărul de 1 milion înregistra în 2015. Pasagerul cu numărul de1 milion va călători cu zborul TAROM RO 644 din data de 10 septembrie 2015.
Anul acesta, aeroportul atinge pragul de 1 milion de pasageri cu două luni mai devreme decât în anul anterior. Extinderea rețelei de rute, precum și mărirea frecvențelor pe anumite destinații fac posibilă această aniversare încă din luna septembrie a anului.
Autoritățile Aeroportului din Cluj vor sărbători evenimentul în 10 septembrie, începând cu ora 13:30, în zona publică a terminalului de pasageri plecări.
Evaluările numărului de pasageri au indicat o creștere cu 30% a numărului de pasageri ce au zburat în primul semestru al anului 2015 de la Cluj și se estimează că până la sfârșitul anului se vor înregistra 1, 4 milioane de călători.
În prezent, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sunt operate 23 de destinaţii regulate spre 11 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu, prin intermediul a 4 operatori aerieni. Pentru perioada următoare au fost anunţate lansarea de 2 noi zboruri: spre Dubai (cu Wizz Air din 19 decembrie 2015) şi spre Varşovia (cu LOT Polish Airlines din 2 ianuarie 2016).

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.