Turda și Câmpia Turzii: Partidele de opoziție mulțumesc alegătorilor. Au învins PSD-ul

Turda și Câmpia Turzii: Partidele de opoziție mulțumesc alegătorilor. Au învins PSD-ul by mai 27, 2019 0 comments

Filialele locale ale Alianței 2020 USR Plus dar și PNL au mulțumit public turdenilor pentru participarea la alegerile europarlamentare și la referendumul Național pentru Justiție.

La Câmpia Turzii, primarul Dorin Lojigan care e și președinte al PNL a mulțumit deasemenea alegătorilor, după ce PNL a obținut un scor zdrobitor de 37,9%.

În cele două orașe, partidele de opoziție au învins PSD-ul pe plan local, care s-a clasat pe pe locul III la alegerile europarlamentare.

Peste 40% dintre alegători au participat la referendumul pentru justieți.

Liderii PSD au refuzat să voteze la referendum și au au făcut notă distinctivă față de Liviu Dragnea, președintele PSD care a votat la referendum alături de milioane de români.

Alianța 2020 USR Plus le mulțumește tuturor turdenilor pentru participarea la Alegerile Europarlamentare și la Referendumul Național pentru Justiție, transmițând astfel politicienilor de la putere poziția electoratului față de guvernare. Le mulțumim alegătorilor și susținătorilor noștri, le mulțumim celor care susțin justiția și o politică curată și transparentă”, se anunță într-un comunicat al alianței, transmis aseară, după închiderea urnelor.

Rezultatele finale arată că PNL și USR s-au clasat pe primele două locuri la Turda și Câmpia Turzii, înaintea Partidului Social Democrat.

La Turda, PNL a câștigat în 21 de secții de votare și un procent de 27,38% iar USR Plus a obținut 25,66%. PSD a obținut 16,08 %.Scor zdrobitor la Câmpia Turzii, în favoarea PNL care câștigă cu 37, 9 %. Alianța USR Plus a obținut 23% iar PSD un procent de 17,7%.

La alegerile pentru referendum au votat la Turda 19.933 de alegători, adică 42,54%. Primarul municipiului Turda și liderii PSD au refuzat să voteze la votul pentru referendum și au făcut notă distinctivă de Liviu Dragnea, președintele PSD care a anunțat că susține dezbaterea temelor de la referendum și care a votat la referendumul pentru justiție.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.