Parcul Tineretului înecat de coji de semințe. Polițiștii spun că s-au apucat de amenzi

Parcul Tineretului înecat de coji de semințe. Polițiștii spun că s-au apucat de amenzi

by iulie 7, 2015 0 comments

Parcul Tineretului din Turda ajunge să se înece în coji de semințe ce pot fi văzute lângă fiecare bancă a parcului. Autoritățile spun că vor interveni, dar în timp ce polițiștii spun că dau deja amenzi, măturătorii care să curețe gunoaiele se lasă așteptați.
Emil Dardai, directorul Poliției Locale Turda spune că securitatea parcului e asigurată de firma Tiger Security și că polițiștii sunt pregătiți să verifice parcul dacă sunt anunțați de firma de securitate. “Noi suntem gata să dăm amenzi, doar să ne anunțe cei de la Tiger Security”, spune Dardai. Șeful Poliției Locale spune că au fost date deja 9 amenzi, în săptămâna trecută dar și că acțiunile vor continua. “Am făcut două acțiuni în săptămâna trecută și am dat nouă amenzi. Vom face câte acțiuni săptămânale în toate parcurile din oraș”, spune șeful Poliției Locale.
Starea de degradare a Parcului Central dar și a Parcului Teilor a fost constatată și de Consilierii Locali. Consilierul Daniela Florea (PNL) a remarcat în Parcul Tineretului, starea deplorabilă a fântânilor arteziene, ruginite și multe dintre acestea gata să pice în timp ce consilierul local Dorina Arion (PSD) a remarcat că Parcul Teilor se transformă în loc de chefuit cu băutură și semințe.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.