Olimpicii naționali la Geografie vor vizita Salina și Cheile Turzii

Olimpicii naționali la Geografie vor vizita Salina și Cheile Turzii

Olimpicii naționali la Geografie vor vizita Salina și Cheile Turzii

by aprilie 2, 2015 0 comments

​Elevii și profesori, participanți la etapa națională a Olimpiadei la Geogragie sunt astepați să viziteze municipiul Turda, Salina și Cheile Turzii, între 4-10 aprilie 2015, când municipiul Cluj-Napoca va fi pentru prima dată gazda Olimpiadei Naţionale de Geografie.
La această activitate vor participa un număr de 221 elevi, calificaţi în urma testării la nivel judeţean, precum şi 41 profesori însoţitori. Comisia Centrală a Olimpiadei Naţionale este formată din 42 de membri: inspectori şcolari, profesori universitari şi profesori în învăţământul preuniversitar.
În această perioadă toţi participanţii vor vizita Municipiul Turda.

Comisia Centrală a Olimpiadei Naţionale va avea o întrevedere cu reprezentanţii municipalităţii în Sala mare a Primăriei, duminică 5 aprilie 2015, începând cu ora 15:30, după care membrii Comisiei sunt aşteptaţi la Salina Turda.
​Elevii participanţi şi profesorii însoţitori sunt aşteptaţi la Turda, miercuri 8 aprilie 2015, în intervalul orar 10 – 17, având în program vizitarea Salinei Turda şi a Cheilor Turzii.
Cele două activităţi din programul Olimpiadei Naţionale de Geografie care se desfăşoară în Municipiul Turda sunt realizate de către Cercul Metodic al Profesorilor de Geografie din zona Turda la solicitarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, cu sprijinul şi ajutorul Primăriei Municipiului Turda şi al Salinei Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.