Oferte mai multe decât turiștii pentru noaptea de Revelion în Turda

Oferte mai multe decât turiștii pentru noaptea de Revelion în Turda by decembrie 20, 2016 0 comments

O treime din locurile de cazare neocupate din județul Cluj pentru perioada Revelionului sunt în Turda. Turiștii fie au preferat cabanele sau pensiunile de la munte, fie au preferat cazările din capitala de județ, Cluj Napoca. Astfel, orașul turistic Turda și, de curând, stațiune balneoclimaterică, nu a reușit să atragă foarte mulți turiști într-o perioadă a anului în care ar putea să facă încasări mari.

Dacă în privința obiectivelor turistice municipiul stă destul de bine, în privința ofertelor conexe (localuri, programe culturale, spații și programe de relaxare și socializare) Turda are un mare minus. Acest fapt se vede și în spațiile rămase neocupate în cea mai lungă noapte din an: Revelionul.

Pe site-ul de specialitate turistinfo.ro, municipiul Turda are 36 de unități de cazare disponibile pentru noaptea de Revelion, pe când Cluj Napoca are neocupate doar 16 unități. Prețurile oferite în unitățile de cazare din Turda variaza de la 50 de lei pe noapte, până la circa 250 de lei pe noapte. Unele dintre unități au pregătit program și meniu special de sărbătoare, altele, însă nu au trecut nimic special în oferta lor. Majoritatea unităților au adăugat în descriere și distanța la care se află față de principalul obiectiv turistic al orașului, Salina Turda, sau față de Cheile Turzii.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.