O noua premieră pe scena teatrului turdean

O noua premieră pe scena teatrului turdean martie 5, 2018 0 comments

Comedia „Ultima haltă în paradis” de Valentin Nicolau este programată sâmbătă, 10 martie de la ora 19.00.

Spectacolul este în regia lui Andrei Mihalache, iar scenografia este semnată de Alexandru Radu. Din distribuție fac parte actorii: Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Maria Salcă, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza.

”Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital către un Ionel lipsit de experiență. – Dansul dragostei este ca o partidă de șah”, spune personajul lui Mitică.

„Greu de stabilit ce este dragostea: artă, meserie sau război? …. Sau toate trei la un loc? … Orice ar fi, necesită disciplină, talent și putere de muncă. ….Dacă vorbim despre „arta războiului”, de ce n-ar exista și ARTA IUBIRII? ….” a spus regizorul Andrei Mihalache.

Cei mici sunt așteptați duminică, 11 martie ora 11.00 la spectacolul “Degețica”, într-o călătorie, în lumea fascinantă pe care o descoperă aceasta, născută dintr-o floare de nufăr din dorinţa fierbinte a Mamei. Pe când se afla la joacă, este purtată de vânt împreună cu prietenii ei Buburuza, Libelula şi Fluturel, toţi încercând să se ascundă de Domnul Broscoi.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro .

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.