Nouă elevi din județ au obținut 10 la BAC. Doi sunt din Câmpia Turzii și unul din Turda

Nouă elevi din județ au obținut 10 la BAC. Doi sunt din Câmpia Turzii și unul din Turda by iulie 5, 2017 0 comments

Maria Mărgărițoiu și Ioana Diana Mureșan sunt cei doi elevi din Câmpia Turzii care au obținut 10 la Bacalaureat. La Turda, Daria Răduțiu, absolventa Colegiului Național Mihai Viteazu a obținut și ea media 10.

Cifrele preliminarii arată că la Turda promovabilitatea este, în acest an ușor mai scăzută față de media anului trecut pe județ. Potrivit datelor statistice rata de promovabilitate a examenului de Bacalaureat în oraș este de 83% față de 83, 32% cât a fost media pe județ, anul trecut.

În topul pe oraș în ceea ce privește promovabilitate pe primul loc este Colegiul Național Mihai Viteazu urmat de Liceul Liviu Rebreanu și Liceul Josika Miklos.

Examenul de Bacalaureat din 2017 a venit cu surprize. În zonă, Colegiul Național Mihai Viteazu a pierdut competiția în ceea ce privește mediile de 10 în fața Colegiului Pavel Dan din Câmpia Turzii dar continuă să fie liderul liceelor din zonă, în ceea ce privește notele obținute. La Colegiul Național Mihai Viteazu peste 60 de elevi din cei 121 admiși au obținut medii peste 9. LA CNVM cele mai bune note au fost obținute de către Daria Răduțiu (10), Anamaria Hossu Angela (9,90) Mălina Alina Luca (9,90), Andra Mihaela Mureșan (9.80)

Situația cea mai critică a fost înregistrată la Colegiul Emil Negruțiu unde din 25 de participanți doar 10 au fost admiși. Elevii fruntași au fost Șipoș Oana Eliza (8.43) Turc Elena Denisa (8.15), Bogdan Călin Oprea (8.06).

Agonie și extax la Colegiul Tehnic Turda unde din 45 de elevi participanți, 2 au fost eliminați din examen, 22 au fost respinși și 21 admiși. Colegiul Tehnic Turda este pe locul 3 în oraș în clasamentul notelor de 9, după CNVM , Liviu Rebreanu și înaintea liceului Josika Miklos, care reușește note de peste 9 la Bacalaureat. Primii elevi sunt Bianca Paula Gerebeneș (9.13), Alin Cristian Gorea (9.08), Diana-Maria Miron (9.06)

La Liceul Josika Miklos doar un singur elevi din cei 21 de participanți a fost declarat respins. Cei mai buni elevi sunt Peter Erszebet (9.37), Nemes Szabolcs-Sandor (9.1) , Fejer Izabella (8.91). Statistic vorbind, liceul maghiar este al treilea liceu din oraș cu rezultate bune de promovabilitate, după Colegiul Național Mihai Viteazu.

La Colegiul Tehic Dr Ioan Rațiu din 33 de participanți au fost respinși 8. Cei mai buni elevi sunt Angel Daiana-Rusu (8.9), Ovidiu Mureșan (8.8), Claudiu Tudor Jude (8.35).


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<