Noi premiere pe scena teatrului turdean

Noi premiere pe scena teatrului turdean by aprilie 3, 2017 0 comments

Programul teatrului ”Aureliu Manea din Turda a debutat, în luna aprilie cu spectacolul „Nuntă cu navetiști”, chiar în prima zi a lunii, de la ora 19:00. Un spectacol în regia Dan Mirea, un adevărat regal de comedie, a fost prezentat de Teatrul de Vest din Reșița.

Artiși ai Filarmonicii Transilvania prezintă un concert simfonic care își așteaptă publicul joi, 6 aprilie, de la ora 19:00.

O altă premieră teatrală înscrisă în programul lunii aprilie va avea loc în data de 8 de la ora 19.00 cu spectacolul „În căutarea sensului pierdut”, adaptare după Ion Băieșu în regia Muriel Jakab-Manea.afis_in cautatea sensului pierdut

“Originalitatea lui Ion Băieșu este de a pune patetism și inteligență în exprimarea grotescului banalității.” a spus regizorul spectacolului.

Tot în agenda culturală a lunii aprilie se mai înscrie. Cvartetul Transilvan, Dorel Vișan, Teatrul de Nord Satu Mare cu un spectacol în limba maghiară, actorul Ioan Isaiu alături de echipa sa, dar și o a doua premieră a Teatrului Aureliu Manea din Turda.

„Avem spectacole și evenimente pentru toate gusturile. Vă așteptăm în casa noastră cu mare drag. În prima parte a lunii nu ratați spectacolul În căutarea sensului pierdut. Sunt foarte fericit că există cineva care l-a moștenit pe Aureliu Manea și mă refer aici la talentul acestuia. Muriel Manea îi calcă pe urme și cred cu tărie că alături de această tânără echipă care se formează acum, acest teatru prin performanță va fi apreciat la nivel național și internațional.” a spus managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

Pe 1 aprilie de ziua păcălelilor cei mici au avut parte de un spectacol magic HOCUS POCUS de la ora 11.00.

afis pinocchio imgÎn aprilie ziua de duminica pentru că este dedicată familiilor. Părinții, bunicii alături de cei mici sunt așteptați la teatru. În 9 aprilie cei mari și cei mici pot asista la spectacolul Cenușăreasa, iar în 23 aprilie, chiar de Sf. Gheorghe, revine pe scenă Pinocchio. Luna pentru cei mici se încheie cu Tărâmul Spiridușilor în 30 aprilie.

Prețul unui bilet la spectacolele pentru maturi este de 15 lei întreg și 10 lei redus pentru studenți, elevi, pensionari. La spectacolele de copii biletul este de 8 lei pentru părinți și 6 lei pentru cei mici.

Pentru toate spectacolele lunii aprilie biletele sunt puse în vânzare atât pe site (teatrulaureliumaneaturda.ro, tomtix.ro sau facebook.com/teatruturda), cât și la agenția de bilete a teatrului.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<