Ninsoarea nu a făcut probleme în judeţul Cluj

Ninsoarea nu a făcut probleme în judeţul Cluj decembrie 18, 2017 0 comments

Consiliul Județean Cluj a anunţat într-un comunicat de presă faptul că, în cursul dimineții zilei de luni, 18 decembrie, pe raza județului Cluj circulația se desfășoară normal.

În condițiile în care precipitațiile sub formă de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor scăzute, unele drumuri județene au fost afectate de fenomenul de polei. În acest context, pentru asigurarea unor condiții optime de circulație, în cursul zilei de duminică s-a intervenit pe 8 drumuri /sectoare de drumuri județene situate pe raza Loturilor 1 și 3, respectiv zonele Huedin – Gilău şi zona Gherla – Dej. Intervenția a fost realizată cu 6 utilaje, pentru combaterea poleiului și ghețușului fiind folosită o cantitate de 17 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 şi 3, la această oră se acționează cu 10 utilaje, pe 17 drumuri județene.

De asemenea, pe drumurile județene situate pe raza Lotului 2 – zona Turda, se acționează în prezent pe următoarele drumuri sau sectoare de drumuri județene: DJ 107R Băișoara – Muntele Băișorii – pârtia Buscat, DJ 107N Valea Ierii, DJ 103G Gheorgheni – Aiton – Tureni și DJ 103T Feleacu – releu Feleacu.

În același timp, în continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri județene pentru verificarea stării părții carosabile, urmând să se acționeze în caz de necesitate.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.