“Ni s-a spus să votăm cu PSD, avem un protocol de colaborare”, confirmă surse din comunitatea de romi

“Ni s-a spus să votăm cu PSD, avem un protocol de colaborare”, confirmă surse din comunitatea de romi by mai 25, 2019 0 comments

Surse din comunitatea de romi din Turda au confirmat pentru InfoAries.ro că prezența liderilor romi la Primăria Turda a avut scop politic și nu administrativ iar motivul a fost acela de a-i mobiliza pe liderii romi pentru a vota PSD. Potrivit sursei InfoAries.ro, nu este vorba însă de o situație neobișnuită deoarece romii invitați sunt din Partida Romilor, formațiune care are un protocol politic de colaborare cu PSD. ” E ceva normal, Partida Romilor are protocol de colaborare cu PSD. Nu poți să zici că dacă te aliezi când e vorba de votat nu mai votezi”, spune unul din liderii romi de la Turda.

Mai multe poze au circulat ieri pe internet cu liderii romi adunați în fața Primăriei Turda. Anterior, Asociația T9 a atras atenția că lucrările edilitare din cartierele de romi au fost suspendate. Asociația T9 a pus asta pe seama faptului că administrația locală a creat o presiune electorală pe comunitatea de romi, pentru alegerile de duminică. 

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.