Mircea Irimie: Există doar doi candidați de primar, Cristian Matei și cu mine

Mircea Irimie: Există doar doi candidați de primar, Cristian Matei și cu mine by august 10, 2020 2 comments

Pro România și-a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute candidații la alegerile locale de la Turda și Câmpia Turzii iar ideea principală au fost acelea că vor aduce în competiția electorală candidați ”ai elitelor”

”Vom propune un Consiliu Local al elitelor”, a anunțat Mircea Irimie, care a adăugat că se impune ca noua administrație locală de la Turda să fie mai bună decât precedenta.

Irimie a vorbit despre faptul că a avut contribuții însemnate în dezvoltarea Turzii în perioada în care a fost viceprimar și deputat.

La eveniment au participat și Cosmin Sașa, candidat pentru Primăria Câmpia Turzii și Ioana Racolaț candidat pentru Consiliul Local Câmpia Turzii. A fost prezent și Remus Lăpușan, președintele Consiliului Județean Cluj.

Pro România l-a invitat la lansare pe dr. Flaviu Turcu, profesor asistent la catedra de Fizică Biomoleculară a Universității Babeș-Bolyai. Deși nu este înregimentat în partid, Flaviu Turcu a anunțat că va sprijini formațiunea politică cu idei pentru ca administrația locală să fie mai eficientă.

Pro România a prezentat proiectele de dezvoltare pentru Turda, printre care și construirea unui parc în zona Poștarât și proiectul de reabilitare a Casei de Cultură din Centru.

Cosmin Sașa a precizat că printre ideile sale pentru Câmpia Turzii se numără construirea unui parc fotovoltaic care să asigure integral energia electrică pentru iluminatul public și clădirile publice. Sașa a recunoscut însă că nu știe care e consumul lunar de energie electrică a orașului. Proiectul său este criticat de actualul primar care susține că municipiul nu dispune de teren pentru un astfel de proiect.

În discursul său electoral, Mircea Irimie a insistat asupra faptului că la Turda el și cu primarul Cristian Matei sunt singurii candidați care contează iar Remus Lăpușan a subliniat faptul că actulul Consiliu Local este un ”consiliu al ghioceilor”, cu referire la faptul că membrii deliberativului turdean din perioada 2016-2020 au fost lipsiți de inițiativă și personalitate.

    Remus Lăpușan, fost președinte al PSD Cluj a fost însă liderul politic care a înlesnit ascensiunea politică a primarului Cristian Matei și a echipei sale pe care acum o descrie ca fiind ”ghiocei”.

Anterior alegerilor din 2016, Remus Lăpușan a condus lucrările conferinței municipale a PSD Turda în care i-a îndemnat pe participanți să-l voteze pe Cristian Matei ” la vedere” deoarece sunt acolo ”în familie”.  Sub președinția lui Remus Lăpușan, actualul primar a fost reales președinte PSD iar membri ai familiei acestuia au fost aleși tot prin vot nestatutar, ”la vedere”, în diverse funcții de conducere în PSD Turda.

   Remus Lăpușan a fost unul din liderii politici din sală care l-au aplaudat furtunos pe Cristian Matei când acesta a anunțat că posturile în administrația locală de la Turda se vor da după criterii politice, membrilor de partid.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 comentarii

Incepe conversatia
 1. Turdeanul
  #1 Turdeanul 10 august, 2020, 13:40

  Aceleași mutre ,nimic nou ,doar oameni care nu au fost în stare de nimic. Vin din nou la ciolan ……

  Reply this comment
 2. legionarul
  #2 legionarul 10 august, 2020, 21:36

  Am plecat din Turda , din motive personale , in Drobeta Turnu Severin !!! Dar am ramas conectat la aceasta comuna , numita impropriu MUNICIPIU !!! Acest TZIGAN din Sangeorzi , judetul BN (unii stiu ce inseamna ) este unua din localitatile cele mai CORUPTE din ROMANICA !!! Sa ma contrazica POSTACII si PUPINCURISTII de genul ANALFABETILOR ridicatori de BARIERA !!! Azi mari GAZETARI de PERETE !!! Ce spune FLOCEA ???

  Reply this comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<