Mircea Irimie : Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu au fost chemați să intre în Guvern

Mircea Irimie : Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu au fost chemați să intre în Guvern by iunie 15, 2017 0 comments

Fostul deputat turdean Mircea Irimie a confirmat pentru InfoAries.ro că Daniel Constantin, președinte al noii formațiuni Pro România a primit o ofertă pentru portofoliul Ministerului Agriculturii iar Sorin Câmpeanu o ofertă pentru Ministerul Educației. Irimie care coordonează activitatea din 8 județe în cadrul formațiunii Pro România a confirmat faptul că partidul său a fost cooptat pentru formarea unui nou pol de putere, cu deputați PSD mobilizați de Victor Ponta, parlamentari ALDE, de la UDMR și probabil Valeriu Steriu,și un grup de la PMP.

Sorin Câmpeanu a primit o ofertă pentru Ministerul Educației

Sorin Câmpeanu a primit o ofertă pentru Ministerul Educației

Irimie a precizat că acum se poartă negocieri și că o formulă clară a unui eventual guvern poate fi conturată abia după o săptămână.

”Dragnea și Tăriceanu au vrut sa trântească DNA-ul-ul și justiția. Și în PSD și în ALDE și în alte formațiuni politice sunt facțiuni care vor un parlament curat. Uitați-vă la cazul meu. Am fost pe locul 25 din 500 de deputați ca activitate parlamentară dar nu am mai avut loc de Steluța Cătăniciu, condamnată în 3 instanțe. Remus Lăpusan, fost președinte al PSD Cluj a câștigat la alegeri 10 primării. L-a schimbat Dragnea cu Horia Hasra un novice. La PSD au fost izolați toți oamenii lui Victor Ponta, au fost promovați ca și la ALDE dealtfel, doar aceia care au strigat ca disperații împotriva DNA-ului și a justiției. Poți să-l compari pe Petre Daea cu Daniel Constantin?”, spune Mircea Irimie.

 Acesta a mai explicat că în cazul în care va fi depusă  moțiunea de cenzură a lui Liviu Dragnea, aceasta va fi dezbătută în Parlament doar la mijlocul săptămânii următoare, o perioadă de timp suficientă pentru actualul prim-ministru să coalizeze un pol politic.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.