Mircea Irimie :”Am semnat peste 71 de inițiative parlamentare, dar s-au aprobat doar trei”

Mircea Irimie :”Am semnat peste 71 de inițiative  parlamentare, dar s-au aprobat doar trei”

Mircea Irimie :”Am semnat peste 71 de inițiative parlamentare, dar s-au aprobat doar trei”

by august 11, 2015 0 comments

Deputatul ALDE, Mircea Irimie a prezentat astăzi, de la ora 18.00, la Turda TV, un raport de activitate al ultimelor 6 luni, în calitatea sa de deputat. “În total, am inițiat sau am susținut inițierea a 71 de proiecte legislative. Au fost aprobate doar trei, iar restul sunt în circuitul parlamentar”, spune deputatul turdean.
Mircea Irimie a criticat înființarea unui srl pentru gestionarea parcărilor din oraș. În opinia deputatului turdean , Administrarea Patrimoniului Imobiliar srl, este o opțiune proastă de gestionare a parcărilor publice, în condițiile în care se plătesc taxe și impozite statului. “Dacă încasările erau făcute direct de către Primărie, banii intrau direct în bugetul local”, spune deputatul turdean.”Să iei un împrumut de 6 milioane de euro pentru care vei plăti 20 de ani dobândă să asfalteze iar apoi să dai gratuit patrimoniul unui srl, mi se pare o greșeală”, a concluzionat Mircea Irimie.
Acesta a vorbit și de activitatea Domeniului Public SA, despre care a afirmat că se află într-o ” dependență nefirească” față de bugetul local în condițiile în care depinde preponderent de c-omenire de lucrări date de către municipalitate.

Deputatul turdean a precizat că este pe locul 34 în topul activității parlamentare, din cei 588 de parlamentari.
Deputatul turdean a anunțat intenția ALDE de a înființa un Consiliu Civic Consultativ prin care să se facă o consultare a populației și a categoriilor sociale înainte de stabilirea bugetului anual al orașului.
Fost viceprimar al Turzii, Irimie a criticat atât inerția Consiliului Local cât și dezinteresul autorităților locale, cărora le reproșează că nu au mai depus în ultimii 4 ani proiecte de finanțări europene.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.