Ministrul Transporturilor a promis că locuitorii din Mihai Viteazu au casele în sigurață

Ministrul Transporturilor a promis că locuitorii din Mihai Viteazu au casele în sigurață

Ministrul Transporturilor a promis că locuitorii din Mihai Viteazu au casele în sigurață

by mai 13, 2015 0 comments

Ioan Rus, Ministrul Transporturilor a precizat că locuitorii din Mihai Viteazu au casele în siguranță și că mașinile de tonaj greu ce asigură transporturi de materiale la autostradă vor circula pe drumurile naționale. Precizarea ministrului a fost făcută după ce Elenna Uioreanu a adresat o interpelare parlamentară către Ioa Rus. Mai mult decât atât, ministrul Ioan Rus îi asigură pe gospodarii clujeni afectați de abuzurile furnizorilor de materiale că în cazul în care nu vor respecta aceste cerințe obligatorii, contractele lor vor fi reziliate de către antreprenorul general.
Astfel, în cuprinsul răspunsului oficial al ministerului se precizează: „Antreprenorul a pus în vedere furnizorilor de materiale obligativitatea respectării legislației în vigoare sub sancțiunea rezilierii contractelor de furnizare.” În consecință, le solicit public gospodarilor mei din zona Mihai Viteazu să aibă spirit civic și să vegheze la respectarea drepturilor lor legale, iar în cazul în care furnizorii de materiale pentru autostradă nu le respectă, să fotografieze mașinile, menționând data și ora la care s-au făcut fotografiile pe care, apoi, le voi înmâna personal domnului ministru.

Elena Uioreanu și-a transformat alegătorii în “gospodarii mei”

Comunicatul de presă al deputatului clujean inagurează și un mod de adresare ce poate fi suspectat a fi unul de duioșie accentuată, ori de manipulare. De două ori, în comunicatul de presă, deputatul Elena Uioreanu îi numește pe locuitorii din Mihai Viteazu “gospodarii mei”, probabil și ca urmare a faptului că într-una din vizitele sale în localitate s-a rugat la biserica din sat. Sintagma apare chiar din titlul comunicatului trimis presei : “Ministrul Transporturilor sare în ajutorul gospodarilor mei din Mihai Viteazu”

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.