Medic din Câmpia Turzii, descrie drama unei familii infectate cu COVID19

Medic din Câmpia Turzii, descrie drama unei familii infectate cu COVID19

Medic din Câmpia Turzii, descrie drama unei familii infectate cu COVID19

by iulie 18, 2020 1 comment

Lehel Csergo, medic primar și  șeful secției de medinciă internă de la Câmpia Turzii a descris astăzi drama unei familii diagnosticați cu COVID 19 prin examen de laborator, în spitalul din oraș.

Pefectura Cluj a comunicat ieri la ora 13  că 20 de persoane  au fost depistate pozitive în județ în ultimele 24 de ore. În total au fost depistate la Cluj 136 de persoane dintre care 104 din județ. Au murit internate la ATI 9 persoane, dintre care 6 din județ.

”Într-un salon din ”zona roșie” avem internat un bărbat cu doi copii mici. În urmă cu 24 de ore soția lui a fost diagnosticată cu Covid-19 și internată la o clinică din Cluj. A rămas el să aibă grijă de copii. Numai că între timp a făcut și el febră. Pe seară a devenit febril și copilul cel mic, de numai 4 ani. Așa că dimineața și-a luat copii și s-a prezentat la Spital. Acum așteptăm rezultatul testului pentru Coronavirus. Orele trec greu, noroc că cei mici nu sunt foarte afectați, pentru ei este mai mult o aventură.
Sosește rezultatul testului. Comunicarea veștilor proaste face parte din meseria de medic. Îl informez pe bărbat că toți 3 sunt infectați cu Coronavirus și vor fi transferați la Cluj. Îmi răspunde că se aștepta și a venit pregătit. Apoi începe să plângă. Este deja prea mult pentru el. Copiii izbucnesc și ei în plâns, fără să înțeleagă exact ce se întâmplă. În numai 2 zile viața lor s-a dat complet peste cap. Dar pentru majoritatea românilor drama acestei familii nu va fi altceva decât o cifră în plus într-o statistică națională impersonală. Iar pentru mulți este numai o minciună spusă de către un medic sau un jurnalist”, scrie medicul din Câmpia Turzii, pe Facebook.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. Bodo
    #1 Bodo 19 iulie, 2020, 12:09

    Cea cu c19 din primaria Turda a fost confirmată. De ce nu se face nimic în primărie. Nici dezinfecție nici macar colegii ei de birou nu au fost contactați. Mai ales că distribuia corespondenta în toată primaria. Primarul e surd și mut.

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.