Matei Cristian: “Doar împreună putem reconstrui Turda!”

Matei Cristian: “Doar împreună putem reconstrui Turda!” by iunie 6, 2016 0 comments

Noul primar al Turzii, Matei Cristian, a mulțumit turdenilor pentru   voturile de duminică, 5 iunie.

În urma scrutinului de ieri, Cristian Matei a câștigat Primăria Turda cu circa  4000 de voturi din 18.347 de persoane cu drept de vot.

“Mulțumesc din suflet tuturor turdenilor care au fost să voteze pentru viitorul orașului lor. Sunt  recunoscător pentru votul pe care l-am primit și vreau să îi asigur pe toți turdenii atât pe cei care m-au votat cât și pe cei care au avut alte opțiuni de vot, ca îi respect în aceeași măsură, că voi fi primarul fiecăruia dintre ei și că voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a realiza proiectele pe care ni le-am propus.
Ne unesc multe lucruri dar cel mai important este faptul că indiferent de preferințele politice avem cu toții aceleaşi speranţe pentru un viitor mai bun. Trebuie să facem din Turda un oraș cu care să ne mândrim zi de zi.
Suntem turdeni și iubim acest oraș, sunt încrezător mai mult ca niciodată că reprezentăm acea schimbare în bine pe care o dorim cu toţii. Vreau să luptăm împreună pentru un viitor și o viață mai bună pentru fiecare dintre noi.
Vă mulțumesc, dragi turdeni, pentru că m-ați ales să fiu primarul vostru, vă voi reprezenta cu cinste și demnitate! Doar împreună putem reconstrui Turda!”

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.