Mașină a Domeniului Public, blochează vizibilitatea la trecerea de pietoni. ”Las că se rezolvă”, reacția Poliției Locale

Mașină a Domeniului Public, blochează vizibilitatea la trecerea de pietoni. ”Las că se rezolvă”, reacția Poliției Locale by iulie 27, 2020 0 comments

UPDATE: Potrivit unui angajat al Domeniului Public, masina RADP a fost parcată acolo pentru scurt timp pentru a interveni rapid la o solicitare și a fost mutată rapid.

Poliția Locală Turda a refuzat sancționarea unei mașini a Domeniului Public care bloca vizibilitatea la o trecere de pietoni deși au fost sesizați telefonic cu privire la încălcarea legislației rutiere.

116261925_3285207571595262_8045322088926425913_n    ”Dacă vă uitați doar ăștia de la Primărie, Domeniul Public, BMW-urile, Mercedes-urile, Audi și Wv de la Passat în sus parchează pe lângă treceri. Oamenii simpli nu o fac deoarece știu că e ilegal și pot fi sancționați. Smecherii o fac”, explică un turdean, nemulțumit de faptul că Poliția Locală nu a aplicat nicio sancțiune. <<Au venit, am înțeles că i-a sesizat cineva. Au zis ”Las că se rezolvă” și au plecat>>, mai explică turdeanul.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.