Marea curățenie până la Paști

Marea curățenie până la Paști by martie 1, 2017 0 comments

Administrația locală a început astăzi activitățile de igienizare a orașului, în cadrul campaniei ”Marea Curățeniei”.

Primăria alături de toate serviciile și instituțiile abilitate (PRIVAL, Poliția Locală, Domeniul Public, ISU și Direcția de Asistență Socială) au participat de dimineață la ecologizarea primelor două rampe identificate pe raza municipiului. La activități au luat parte și primarul Cristian Matei și viceprimarul Lucian Nemeș.

”Am identificat 22 de rampe clandestine în oraș. Începem cu acesta de aici, de la intersecția Eminescu cu Argeșului continuăm cu rampa de pe Castanilor. Acțiunea va ține până în 15 aprilie, deci exact cu o zi înainte de Paști. Va fi o acțiune de amploare și sper ca vom reuși să închiriem și câteva mașini de curățat bordurile, care sunt cu apă deci nu vor ridica praful, în așa manieră încât să încercăm să eliminăm și partea de noroi a orașului”, a declarat, cu ceastă ocazie, primarul Cristian Matei.

Administrația locală avertizează turdenii că supravegherea păstrării curățeniei se va face cu maximă seriozitate, cei care mai aruncă gunoaie pe spațiul public în locuri nepermise riscând o amendă cuprinsă între 25.000 și 50.000 de lei, conform OUG 195/2005, privind protecția mediului.

”Aceste rampe, după ce vor fi salubrizate, li se vor pune niște indicatoare prin care oamenii vor fi avetizați să  nu mai depoziteze deșeuri și că vor fi amendați conform legii. La toate aceste rampe vor fi amplasate și camere de luat vederi”, a adăugat primarul.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.