Management și bani publici. O firmă a reușit să-și majoreze cifra de afaceri de 12 ori prin contracte publice

Management și bani publici. O firmă a reușit să-și majoreze cifra de afaceri de 12 ori  prin contracte publice by noiembrie 5, 2018 0 comments

O companie de construcții din Turda a reușit performanța prin care și-a majorat de 12 ori cifra de afaceri în doar un an de zile. Afacerile companiei sunt în principal in sfera construcțiilor iar banii au venit preponderent din contracte publice de lucrări.

Compania Awe Infra din Turda, avându-i asociați pe Luca Cristian și Luca Diana este una din companiile de succes din Turda care s-a dezvoltat mai ales în urma efectuării unor lucrări publice.

Recent, compania și-a adjudecat prin procedura legală de achiziții publice lucrările de reparații la școlile Poiana, Avram Iancu și Teodor Murășanu din Turda.

Școala Teodor Murășanu va fi reabilitată de o firmă ce a făcut afaceri spectaculoase cu bugetele publice

Școala Teodor Murășanu va fi reabilitată de Awe Infra, o firmă ce a făcut afaceri spectaculoase cu bugetele publice

Compania Awe Infra a fost înființată în 2015. În 2016 avea avea o cifră de afaceri netă de 313970 de lei și un profit de 219179 de lei. În doar un an, firma și-a mărit afacerile de 12 ori ajungând la o cifră de afaceri netă de 3,95 milioane lei. Ceea ce atrage atenția e faptul că deși cifra de afaceri a crescut spectaculos, de 12 ori, profitul a rămas la valoarea de 234615 lei.

Awe Infra și-a crescut spectaculos afacerile preponderent prin contracte publice. Dintrea acestea două au fost semnificative de circa 1,9 și 1,5 milioane lei cu comuna Mihai Viteazu. În total, în 2017, Awe Infra a semnat 10 contracte publice de circa 6 milioane de lei.

Construcțiile nu sunt singurele afaceri pe care Luca Cristian le are cu administrația locală. În luna aprilei 2018, Consiliul Local Turda a aprobat semnarea unui acord de parteneriat cu firma Elland Prodcom la care Luca Cristian este asociat. Municipalitatea puneala dispoziția firme pe durata a trei ani un tern de 3000 de metri pătrați în zona Stadionului pentru a fi modernizat. Elland ar urma să plătească 3000 de lei lunar municipiului Turda. Potrivit proiectului ar urma să fie amenjate acolo trei terenuri de tenis, o parcare auto și o clădire administrativă și o terasă pentru practicarea ”sportului pentru toți”.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.